Selecteer een pagina

Wees goed voor jezelf en gebruik onze nieuwe producten:

Havermeel: Erg gezond, glutenvrij en vooral er lekker. Haver is een volkoren graan en is een geweldige bron van mineralen, vitaminen, vezels en antioxidanten. Van biologisch havermeel kunt u heerlijke cakes, quiches, wafels, koekjes, pannenkoeken of energierepen bereiden.

Amandelmeel: Amandelmeel zit boordevol belangrijke vitamines en mineralen. 100% glutenvrij en dus ook geschikt voor mensen met coeliakie, glutenintolerantie of daaraan gerelateerde darmklachten. Amandelmeel bevat veel minder koolhydraten dan bijvoorbeeld tarwebloem.

Arrowroot: Arrowroot is een verdikkings- en bindmiddel en heeft veel gezondheidsvoordelen in vergelijking met bloem of maizena. Er zit kalium in, ijzer en de nodige B-vitamines. Bovendien is het goed verteerbaar en hebben diverse onderzoeken aangetoond dat het je immuunsysteem kan versterken.

Welke probeer jij als eerste?

1
    1
    Winkelmand
    jute tas
    Jute boodschappentas (€ 4,00 statiegeld) Deze tas zit altijd in uw winkelmandje
    1 X 4,00